Onlineprodukter

Onlineprodukter

Vi erbjuder bland annat webbhotell, backuptjänster, mailkonto, ftp-server och domänhantering; allt smidigt samlat på ett ställe!

AgeraIT Online Backup

Du har säkert en backuprutin idag där du har en kopia av dina filer på en hårddisk, band eller annat media. Frågan är var du förvarar den säkerhetskopian. Tar du hem den, lagrar i bankfack eller på annan säker plats så har du kommit långt i ditt säkerhetstänkande. Ligger kopian kvar på jobbet när du går hem på eftermiddagen är ju backupen egentligen ogjord. Är olyckan framme så att det börjar brinna eller att tjuven tar sig in så försvinner troligtvis både original och kopia. AgeraIT Online Backup är en säker backuplösning som kan komplettera eller ersätta din befintliga lösning.

Beställ här »

AgeraIT Exchange

Nu kan du få en alldeles "egen" mailserver. Oavsett om du bara har ett mailkonto som du vill komma åt från flera olika enheter eller om ni är många som vill dela kalendrar etc samtidigt som alla kan nå sin mail från önskad enhet.

Välj hur mycket lagring du behöver i din mailbox och därefter kan du växa gradvis allteftersom dina behov ökar. Naturligtvis kan du även gå ner i lagringsstorlek när du rensat upp i ditt mailkonto.

Beställ här »

AgeraIT Web Hosting och domänhantering

Det här är ett klassiskt webbhotell till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss kan du ha hur många mailadresser, webbsidor och domäner du vill. Välj bara hur mycket utrymme du behöver och hur många databaser du kommer att köra.

Beställ här »

AgeraIT Online Storage

Online Storage betyder att data lagras i en virtuell box hos oss. Flera användare kan ladda upp och ned innehåll genom FTP och storleken på lagringsplatsen är mycket skalbar. Det här sättet att lagra data på är mycket effektivt när du behöver komma åt informationen snabbt och där du befinner dig. FTP är en väl beprövad tjänst för att ladda upp och ned innehåll och har funnits med de senaste 40 åren. Den är plattformsoberoende och kan därför användas var som helst. Tjänsten kan också nås via en vanlig webbläsare med hjälp av ftp-adressen.

Beställ här »